Vloeistoftanks

Roestvrijstalen tanks

De afdeling Roestvrijstalen tanks bestaat uit een geoptimaliseerd voertuigenpark voor wegtransport. Vervoer in bulk is een van onze kernactiviteiten.

De NV VAN DAMME W. Transport & Fils heeft daar een stevige ervaring in opgebouwd en beschikt over een vloot op maat van elk volume, hoe klein of groot ook.

De groep Van Damme is uw voorkeurspartner voor het vervoer van zand, aarde, aggregaten, schuim, landbouwproducten of andere bulkgoederen.

 

Stalen tanks (multi/mono)

De afdeling Stalen tanks (multi/mono) bestaat uit een geoptimaliseerd voertuigenpark dat aangepast is aan de te vervoeren goederen. Het opgeleide en uiterst bekwame team leeft de strengste veiligheidsregels na, want de groep Van Damme engageert zich om elke dag weer de opdrachten voor haar klanten volledig uit te voeren.

De stalen tanks (multi/mono) met meerdere kuipen hebben een capaciteit van 30.000 tot 36.000 liter, bestaan uit 3 tot 5 compartimenten en zijn uitgerust met hydraulische pompen of compressoren.

 

Thermisch geïsoleerde tanks

De afdeling Thermisch geïsoleerde tanks bestaat uit een geoptimaliseerd voertuigenpark dat aangepast is aan de te vervoeren producten. Het opgeleide en uiterst bekwame team leeft de strengste veiligheidsregels na, want de groep Van Damme engageert zich om elke dag weer de opdrachten voor haar klanten volledig uit te voeren.

De thermisch geïsoleerde multitanks hebben een capaciteit van 30.000 tot 36.000 liter en bestaan uit 3 tot 5 compartimenten. Ze worden uitsluitend gebruikt voor (agro)voedingsproducten en zijn uitgerust met hydraulische pompen of compressoren.

 

Voedingstanks

De afdeling Voedingstanks bestaat uit een geoptimaliseerd voertuigenpark dat aangepast is aan de te vervoeren producten. Het goed opgeleide en uiterst bekwame team leeft de strengste veiligheidsregels na, zodat de groep Van Damme alle opdrachten voor haar klanten op de best mogelijke manier kan uitvoeren.
Onze voertuigen zijn specifiek ontworpen voor het transport van stroop, melasse en derivaten.

Elke bestuurder wordt systematisch opgeleid in het gebruik van zijn of haar uitrusting en de voedselveiligheid en wordt op de hoogte gebracht van de veiligheidsprotocollen van onze klanten.

 

Vloeistoftanks (26 m³)

De afdeling Vloeistoftanks van 26 m³ bestaat uit een geoptimaliseerd voertuigenpark dat aangepast is aan de te vervoeren producten. Het opgeleide en uiterst bekwame team leeft de strengste veiligheidsregels na, zodat de groep Van Damme haar engagement aan haar klanten optimaal kan
nakomen.

Onze voertuigen zijn specifiek ontworpen voor het vervoer van goederen voor gebruik in de landbouw.

 

Zuigtanks

De afdeling Zuigtanks bestaat uit een geoptimaliseerd voertuigenpark dat aangepast is aan de te vervoeren producten. Het opgeleide en uiterst bekwame team leeft de strengste veiligheidsregels
na.

Bij een technisch probleem of vervuiling (silo, wagon, container), silo-onderhoud, overbrenging van de ene naar de andere opslagplaats, handelingsfout bij het lossen (product op de grond), silofout of verkeersongeval beschermt de zuigtank de onaangetaste goederen.

Bij een externe contaminatie of een mechanisch incident worden de productieketens onmiddellijk geblokkeerd.