Bulktanks

Poedertanks

De groep Van Damme wordt beschouwd als de expert in poedertransport. Onze totaalpakketten op maat van de voedingssector en industrie beantwoorden optimaal aan de behoeften van onze klanten. De afdeling Poedertanks bestaat uit een geoptimaliseerd voertuigenpark dat aangepast is aan de te vervoeren producten. Het opgeleide en uiterst bekwame team leeft de strengste veiligheidsregels na. We transporteren dagelijks poeders en granulaten voor de voedingssector.

We hebben meer dan 30 tanks specifiek bestemd voor een product (suiker/bloem) met een capaciteit van 38 tot 65 m³. Onze moderne uitrusting voldoet aan de hoogste eisen om uw ladingen altijd veilig en snel naar hun bestemming te brengen. We vervoeren suiker, bloem, stijfsel, melkpoeder, meel, gluten en zout voor de voedingsindustrie en producten die verenigbaar zijn met voedsel. We beheersen de hygiëneregels binnen de voedingssector. Daartoe voldoen we aan de kwaliteitsnormen FCA, GMP + en Kosher.

Cementtanks

De afdeling Cementtanks bestaat uit een geoptimaliseerd park met meer dan 15 voertuigen die aangepast zijn aan de te vervoeren producten. Het opgeleide en uiterst bekwame team leeft de
strengste veiligheidsregels na.

Onze activiteiten strekken zich uit over België, Frankrijk en Nederland. We transporteren daarnaast cementgerelateerde goederen (kalk, pleister, krijt, vliegassen) en nog veel meer.

Om verontreiniging te voorkomen, vervoeren we cement hoofdzakelijk in specifiek voor dat doel bestemde en gecertificeerde silo-opleggers.